Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър бТВОчаквам с оглед на Новогодишните празници

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър бТВОчаквам с оглед на Новогодишните празници
Коментари Харесай

Проф. Богов: Готвим се за планов прием на пациентите, реорганизираме частично ковид отделението

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър бТВ

Очаквам предвид на Новогодишните празници леко повишаване на заболелите от Ковид 19 в края на януари - началото на февруари. Затова не напълно върша към този момент метаморфоза за закриване на кревати от коронавирус отделението. В момента в Александровска болница приблизително тежките случаи са към 44, интубираните са 4, от няколко дни нямаме умрял пациент, тъй че това са доста положителни данни. Ето за какво имаме подготвеност за възобновяване и на плановия банкет още сега, в който здравния министър издаде заповед.

Това разяснява в ефира на бТВ шефът на болница " Александровска " проф. Борис Богов. 

В момента на хартия освобождаваме 100 коронавирус кревати, с цел да разтеглим броя на леглата в оперативния блок, добави той. 

 В момента имаме 24 лекари, които са на първа линия и успяхме да ги имунизираме още с първата доставка. Предстои през днешния ден да стартираме имунизация и с " Модерна ". Сега следва да разберем за какъв брой време ще ни пазят имунизациите, уточни професорът. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР